Spa Ritual

SpaRitual staat voor een milieubewuste wellness ervaring met ingrediënten die organisch zijn en natuurzuiver. Alle producten zijn 100% veganistisch, vrij van parabenen, parfum en synthetische kleurstoffen. SpaRitual bestaat uit 3 hoofdlijnen te weten; nagellakken, treatments voor de nagel(riemen) en heerlijke wellnessproducten voor handen, voeten en lichaam. De producten zijn bij uitstek geschikt een mini wellness thuis.
sparitual | vegan | organic | nagellak | langgenoeg | beauty

Het Milieu Vegan (veganistisch) is het sleutelwoord bij alles wat met SpaRitual te maken heeft. Veganisten zien zoveel mogelijk af van voeding, kleding, schoeisel, medicijnen, cosmetica en andere producten, verkregen via gebruik van welk dier dan ook. In dat opzicht is SpaRitual een cosmeticalijn die zijn tijd ver vooruit is. Kwalitatief hoogwaardige en eco-vriendelijke producten zijn de sleutel tot de toekomst. De natuurlijke grondstoffen verhogen tevens de effectiviteit en werkzaamheid. SpaRitual is vrij van kunstmatige kleur en geurstoffen, maken alléén gebruik van organisch materiaal, met behulp van toeleveranciers die eenzelfde productieproces hebben en op de hoogste standaarden produceren.

De filosofie SpaRitual is gebaseerd op de gedachte dat ieder mens op zekere momenten tijd voor zichzelf moet nemen. Tijd om te healen en tijd om geest en lichaam zichzelf te laten herstellen en weer in balans te komen. SpaRitual is meer dan alleen maar een merk; Het is een merk met een filosofie. De filosofie achter de producten van SpaRitual is gebaseerd op herstel van de energievelden in ons lichaam. Als onderdeel van de inzet om de SpaRitual filosofie te eren zijn er diverse aloude energieherstellende behandelingen onderzocht. De lering vindt u terug in de wijze waarop SpaRitualproducten werkzaam zijn.  Dit zijn onder andere de Chakratherapie, kleurtherapie en numerologie.

SpaRitual gebruikt essentiële oliën om de chakra’s te helpen activeren en in balans te houden. De aroma therapeutische en helende kwaliteiten van deze plantaardige extracten spreken direct tot de verschillende bewustzijnscentra. Elk SpaRitual multifunctionele spa verzorgingsproduct bevat een specifieke essentiële olie om een chakra te balanceren.

Nagellakken en treatments Zelfs de  SpaRitual nagellakken kunnen de gemoedstoestand beïnvloeden. Deze zijn zorgvuldig samengesteld op kleurtherapie en numerologie. De nagellakken en treatments voor de nagel (riemen) zijn natuurlijk vrij van DBP, formaldehyde en tolueen. Heel bijzonder is de ergonomie van de grip van de kwast. SpaRitual heeft goed begrepen wat nodig is voor effectief en efficiënt lakken. De gepatenteerde antislip grip en de natuurlijke ingrediënten van de lakken, maakt SpaRitual lak uniek. De kleuren zijn natuurzuiver, zonder gebruik van kunstmatige toevoegingen én zonder verwerking van visschubben.