Mani Q

Wil, of mag u vanwege uw beroep geen kunstnagels, maar u wilt wel uw eigen nagels verstevigen, dan is ManiQ ideaal. ManiQ is ook ideaal wanneer u broze, inscheurende of splijtende nagels heeft. De ManiQ behandeling zorgt er voor dat de vochtbalans in de natuurlijke nagel op peil blijft.

Ook wanneer u op vakantie gaat is ManiQ de uitkomst. Mooi gelakte (teen)nagels die minimaal 3 weken blijft zitten zonder te bladderen of beschadigingen.
U kunt er ook voor kiezen de nagels in een ManiQ kleur te laten lakken. Het is mogelijk om over ManiQ met uw eigen nagellak te lakken. Wanneer u deze nagellak weer wilt verwijderen, let u er dan wel op dat u de nagellak verwijdert met een remover ZONDER aceton!

Afhankelijk van de groei van uw natuurlijke nagel en hoe u met uw nagels omgaat, blijft ManiQ 3 weken zitten. U ziet dan dat uw eigen nagel is gegroeid. U kunt deze uitgroei lakken met een topcoat, zodat uw nagels wel blijven glanzen.
Het is belangrijk dat u ongeveer 1 tot 2 keer per dag uw nagelriemen verzorgt met olie of een crème, en dat u bij de huishoudelijke klussen handschoenen draagt, ook als u bijvoorbeeld bij het koken sterk gekruide marinades etc. gebruikt. De nagel kan hierdoor verkleuren.

Wat is nu het verschil met een kunstnagel?

ManiQ is een stuk dunner dan een kunstnagel, en ziet er hierdoor heel natuurlijk uit.
ManiQ is een gel, maar heel anders van samenstelling dan de gels die gebruikt worden voor kunstnagels. Het is dus niet zo dat u een laagje gel op uw nagels krijgt uit hetzelfde potje waarmee de gel kunstnagels worden gedaan. ManiQ is een uniek product dat op zichzelf staat.
We kunnen de nagels niet verlengen met ManiQ, indien u direct lange nagels wilt, kiest u voor kunstnagels